PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Vabilo na posvet o prostovoljstvu v bolnišnicah

Vse vodstvene in strokovne kadre v bolnišnicah, ki že imate organizirano prostovoljstvo ali pa o tem še razmišljate, Slovenska filantropija vabi na posvet, na katerem bomo pozornost posvetili oblikovanju priporočil za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in spodbujanju kakovosti na tem področju.


Povod za posvet na to temo je sprememba Zakona o prostovoljstvu iz leta 2016, ki se nanaša na javne zavode z organiziranim prostovoljstvom. Drugo izhodišče pa je strategija razvoja NVO in prostovoljstva, ki je zajela tudi spodbujanje prostovoljstva v bolnišnicah.


Na posvetu bomo zato oblikovali temeljna priporočila za vzpostavljanje prostovoljstva v bolnišnicah in se dogovorili o nadaljnjem komuniciranju za spodbujanje kakovosti ter urejanje formalnih podlag organiziranega prostovoljstva v bolnišnicah.


Gostitelj posveta je Univerzitetni klinični center Ljubljana, kjer prostovoljstvo uspešno poteka že vrsto let. Posvet bo potekal v petek, 17. novembra 2017, od 10.00 do 14.00 v sejni sobi SAZU v 1. nadstropju UKC Ljubljana na Zaloški 7.

Vabilo s preliminarnim programom in prijavnico je v priponki. Gradiva bomo poslali vsem prijavljenim 13. 11. 2017.


PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2021 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki