PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUstvarjanje video zgodbe na Veselem dnevu prostovoljstva 2023100253
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave08.05.2023
Opis dela

V sklopu Nacionalnega tedna prostovoljstva, ki letos poteka v zadnjem tednu v maju, že tradicionalno organiziramo Veseli dan prostovoljstva. Ta bo letos potekal v četrtek, 25. maja 2023 od 13h do 17h na Prešernovem trgu v Ljubljani. Na dogodku se predstavi okoli 80 prostovoljskih organizacij iz vse Slovenije, ki delujejo na najrazličnejših področjih - socialnem, kulturnem, ekološkem, trajnostnem, razvojnem, humanitarnem, športnem, za mlade in za starejše ter s svojimi aktivnostmi prispevajo k bolj prijazni in vključujoči družbi. Vsako leto sodeluje okoli 600 prostovoljcev iz cele Slovenije in nas obišče okoli 2000 obiskovalcev. Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem, zabava in prijetno druženje prostovoljcev.

Na dan dogodka vabimo prostovoljca_ko z veščinami ustvarjanja video vsebin, da se nam pridruži in ustvari video zgodbo Veselega dneva prostovoljstva 2023.


Primerno za : Posameznike, Kratkotrajno delo


Področja dela : Kultura in umetnost


Oblika dela : Delo z mediji, Novinarsko delo, Promocija


Pričakovane izkušnje :

Izkušnje in veščine snemanja in montaže video materiala.


Trajanje dela : kratkoročno delo


Št. ur na teden : /


Kontakt : Vesna Strlič    |  T: 041 799 768   |  E: vesna.strlic@filantropija.orgVeljavnost objave : 08.05.2023 - 08.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki