PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPOUČEVANJE FRANCOSKEGA JEZIKA100277
OrganizacijaZveza društev upokojencev Mestne občine Koper
LokacijaKOPER
datum_objave19.05.2023
Opis dela

V Center dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper vabimo prostovolj-ca/-ko za poučevanje francoskega jezika za začetnike, v skupini aktivnih starejših članov.
Tečaj bi potekal 1-krat tedensko, 60 minut (po dogovoru v dopoldanskem ali popoldanskem času). Za podrobnejše informacije smo na voljo na telefonski številki 040205678 ali osebno na naslovu: Cesta Zore Perello Godina 3, 6000 Koper.


Primerno za : Posameznike, Tujce


Področja dela : Ranljive skupine, Starejši


Oblika dela : Družabništvo, Izobraževanje


Pričakovane izkušnje :

Iščemo prostovojlca/ko, ki ima veselje do dela s starejšimi, je potrpežljiv/a in zanesljiv/a. Upokojeni profesorji francoskega jezika, študentje višjih letnikov dodiplomskega in podiplomskega študija francoskega jezika, tujci ipd.


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : 1


Kontakt : Helena Videtič    |  T: 040205678   |  E: info@cda-koper.siVeljavnost objave : 19.05.2023 - 19.07.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki