PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

EN
Naziv delaUrejanje FB strani v angleškem jeziku in pomoč pri slovenski FB strani 33491
OrganizacijaZavod Z ljubeznijo
Lokacijana domu
datum_objave11.05.2022
Opis dela

V slovenskem jeziku že vodimo Facebook stran, potrebovali pa bi prostovoljca, ki obvlada Facebook in bi komuniciral z ljudmi v angleškem jeziku in delno pomagal tudi na slovenski Facebook strani. Tekst, ki ga objavljamo je namenjen povezovanju težko ozdravljivim ljudem in njihovim družinam in ljudem, ki so v velikih stiskah. Poskušamo jih ozavestiti, da ugotovijo zakaj so zboleli in kaj bi bilo smiselno, da spremenijo v svojem življenju. Tudi sami bolniki pišejo zgodbe katere objavljamo... (s temi objavami začnemo v naslednji dneh). Želimo da se ta naša Facebook stran čim več deli in spromovira do te mere, da doseže ljudi katerim je namenjena. Če vas delo zanima preverite naš zavod na internetni strani: www.zavodzljubeznijo.si FB:ZAVOD Z LJUBEZNIJO


Primerno za : Posameznike, Delo od doma


Področja dela : Ranljive skupine, Zdravje


Oblika dela : Delo z mediji, Delo od doma


Pričakovane izkušnje :

Znanje angleškega jezika Poznavanje in promocija Facebook strani


Trajanje dela : dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : 2h oziroma po potrebi


Kontakt : Andreja Trček   |  T: 031 690 570   |  E: info@zavodzljubeznijo.siVeljavnost objave : 11.05.2022 - 11.07.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki