PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaSpremljanje in pogovor33574
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave27.09.2022
Opis dela

Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki želel_a ponudit pomoč mlajši upokojenki. Gospa je imela pred časom operacijo glave, po kateri sta se ji sprožila dva večja epileptična napada. Sedaj je brez napadov, vendar se ji je po tej izkušnji razvil strah pred tem, da bi sama zapustila stanovanje. Gospa je zelo prijetna, komunikativna in si želi družbe prostovoljca, ki bi jo spremljal na sprehodih in drugih opravkih. Spremljanje bi potekalo v Novih Jaršah oz. po dogovoru v primeru opravkov. Spremljanja si želi dvakrat na teden, glede časa je prilagodljiva.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Starejši


Oblika dela : Družabništvo, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, zelo zaželena je empatična oseba, ki je občutljiva za stiske posameznika in zna prisluhniti. Pred pričetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija. Dodatno krajše izobraževanje bo potekalo v sodelovanju z Društvom LIGA proti epilepsiji, kjer vas bodo opremili z vsemi potrebnimi znanji kako ravnati v primeru epileptičnega napada.


Trajanje dela : daljše obdobje


Št. ur na teden : 2-4


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 27.09.2022 - 27.12.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki