PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Prijava v Spletno aplikacijo za vodenje evidenc

Z namenom olajšanja dela pri vodenju evidenc smo na Slovenski filantropiji, koordinatorici Slovenske mreže prostovoljskih organizacij, pripravili spletno aplikacijo za vodenje evidenc, s katero lahko na preprost način vnašate vse potrebne podatke, ki se nanašajo na vaše prostovoljce in prostovoljska dela.

 

Sestavljena je iz različnih sklopov: urejanje prostovoljcev, urejanje projektov, urejanje del in vnos posameznih evidenc o opravljenem delu. Omogoča enostaven in hiter vnos podatkov ter obdelavo podatkov, ki jo boste potrebovali ob oddaji letnih poročil financerjem in drugim.

 

Aplikacija je usklajena z Zakonom o prostovoljstvu, v njo pa lahko vnašate še več informacij, kot je minimalno zahtevano po zakonu z namenom, da imate zbrane vse informacije na enem mestu.

 

Aplikacija je za članice Slovenske mreže prostovoljskih organizaci brezplačna.

 

Za uporabo spletne aplikacije zainteresirane organizacije izpolnite dogovor_o_uporabi_spletne_aplikacije in ga v dveh izvodih pošljite na Slovensko filantropijo. Poslali vam bomo uporabniško ime in geslo, ki omogoča dostop do vaših podatkov le vaši organizaciji. Dobili boste tudi navodila za delo z aplikacijo.

 

Evidenca prostovoljca in prostovoljskega dela je natančno določena v Zakonu o prostovoljstvu v 23. členu.

Evidenca vsebuje naslednje podatke:

  • naziv in sedež prostovoljske organizacije ali organizacije s prostovoljskim programom, osebno ime prostovoljca, datum rojstva, datum ali časovno obdobje, v katerem je prostovoljec delo opravil,
  • podatek o vrsti opravljenega prostovoljskega dela,
  • področje prostovoljskega dela po seznamu, določenim s predpisom na podlagi drugega odstavka 23.a člena tega zakona,
  • število opravljenih prostovoljskih ur glede na kraj izvajanja prostovoljskega dela,
  • število opravljenih prostovoljskih ur po vrsti in področju prostovoljskega dela in
  • navedbo osebnega imena in funkcije odgovorne osebe.

 

V primeru dodatnih vprašanj nas lahko kontaktirate na 01 433 40 24 ali slovenska@filantropija.org. Kontaktna oseba je Nina Lukashevich.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki