PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2023

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 11. natečaj za priznanje Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2023.

 

S priznanjem želimo izpostaviti zaposlene v javni upravi, ki v svojem prostem času opravljajo prostovoljsko delo in prispevajo k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.

 

Izbirali bomo med prijavljenimi kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata/kandidatke v letu 2023 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

 

Če ste to vi ali je med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, nekdo, ki ustreza zgornjemu opisu, ga/jo do 31. marca 2024 lahko prijavite, da se bo potegoval/a za NAJ naziv za leto 2023.

 

Prijavitelj je lahko le javna uprava.

 

Za sodelovanje na natečaju izpolnite elektronsko prijavnico.

V primeru dodatnih vprašanj pišite na: slovenska@filantropija.org.

 

Nagrajenca in nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 21. maja 2024.

 

 

Natecaj_javna_uprava

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki