PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Mednarodni dan prostovoljstva v Mariboru

Mednarodni dan prostovoljstva v Mariboru

Datum začetka: 3.12.2019
Datum konca: 5.12.2019

 

Pozdravljene članice mreže "Prostovoljstvo v Mariboru"!

 

Približuje se Svetovni dan boja proti aidsu, ki ga bo mreža prostovoljskih organizacij “Prostovoljstvo v Mariboru” v duhu socialnega vključevanja marginaliziranih družbenih skupin, obeležila v četrtek zvečer, 5. 12. 2019, s pričetkom ob 17. uri v prostorih INFOPEKE. Dogodek bo sestavljen iz predavanja s strani Simona Kovačiča, predstavnika Združenja DrogArt o spolno prenosljivih okužbah, o stigmi in diskriminaciji zaradi hiva. Po predavanju sledi ogled francoskega filma 120 utripov na minuto in diskusija. Več o samem dogodku najdete na spletni in Facebook strani.

 

mdp

 

Prav tako pa vas že v torek, 3. 12. 2019, ob 10:00 v sodelovanju z Društvom Parada Ponosa vabimo na brezplačno delavnico “Zgrabimo sovražni govor za roge!”. Na delavnici se bomo posvetile_i izzivom prepoznavanja, naslavljanja in transformacije sovražnega govora. Delile_i in raziskovale_i bomo strategije premagovanja sovražnega govora z uporabo transformativnih praks katerih namen ni zgolj preprečiti uporabe sovražnega govora v določenem okolju, ampak sprožiti postopek transformacije z namenom preseganja sovraštva. Več o delavnici in prijavi najdete tukaj.

 

Prijazno vabljene_i.

 

Nataša Usar, strokovna sodelavka, InfopekaAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki