PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Pomembno je, da meje premikamo vsak dan in sanjamo nemogoče!

Pomembno je, da meje premikamo vsak dan in sanjamo nemogoče!

Objavil: Slovenska filantropija
Datum začetka: 21.10.2020
Datum konca: 31.12.2020

 

Z uspešnim 13. jesenskim dobrodelnim koncertom (Brez)mejno so dijaki Gimnazije Celje - Center ponovno dokazali, kako pomembno je, da meje premikamo vsak dan in sanjamo nemogoče! Zbrali so 4.500 evrov in jih namenili štiričlanski družini v hudi socialni stiski iz okolice Celja.

 

rsz_dobrodelni-koncert-gcc-2020-4-696x464

 

"Ne glede na nenavadne čase, ki nas odmikajo od soljudi in skušajo osamiti, naša GCC skupnost še vedno vztraja pri tem, da so socialni stiki pomembni tudi v časih fizične distance in varovalnih ukrepov s katerimi ščitimo šibkejše ter ranljivejše od nas. Ponosni na naše dijake in veseli, da sta solidarnost in prostovoljstvo pomembni vrednoti šole, se iskreno zahvaljujemo vsem, ki so koncert podprli. Ob mladini s tako izraženim čutom za sočloveka, se nam ni potrebno bati za prihodnost naše družbe." je ob koncu koncerta dejal Gregor Deleja, ravnatelj Gimnazije Celje - Center.

 

Za številne dejavnosti na področju dobrodelnosti in prostovoljstva je Slovenska filantropija gimanziji podelila tudi naziv Junaki našega časa. Bravo dijaki, glasbeniki, učitelji, ravnatelj, Celje in srečno družini!

 

Več informacij.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki