PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Regijski obisk Goriške regije

Regijski obisk Goriške regije

Objavil: Slovenska filantropija
Datum začetka: 5.10.2020
Datum konca: 6.10.2020

 

Regijski obisk Goriške regije organiziramo 5. in 6. oktobra 2020 v sodelovanju z Mestno občino Nova Gorica.

 

Vabilo. 

 

Zakaj bi se nam pridružili?

Številne organizacije lahko prav zaradi prostovoljcev uresničujejo svoje poslanstvo. Delo s prostovoljci zahteva posebna znanja, s katerimi ohranjamo prostovoljce aktivne in jim hkrati ponudimo prijetno izkušnjo.

Standarde delovanja in tudi obveznosti prostovoljskih organizacij od leta 2011 določa Zakon o prostovoljstvu, ki se je leta 2018 nadgradil z nacionalno strategijo za razvoj prostovoljstva.
S sodelovanjem lahko k razvoju prostovoljstva prispevate tudi vi.

 

Kaj vam ponujamo na regijskem obisku?

  • Priložnost, da od strokovnih sodelavcev Slovenske filantropije pridobite vse informacije, ki so potrebne za dobro in lažjo organizacijo prostovoljstva.
  • Vse, kar vas zanima o Zakonu o prostovoljstvu (sklepanje dogovorov, vodenje evidenc, vračanje stroškov, nastalih v prostovoljstvu, zavarovanje prostovoljcev …).
  • Seznanitev z načini pridobivanja novih prostovoljcev z objavljanjem prostovoljskih zgodb in oglasov za prostovoljsko delo ter o načinih promocije svojega dela (uporaba portala prostovoljstvo.org, uporaba socialnih omrežij).
  • S pridružitvijo Slovenski mreži prostovoljskih organizacij pridobite dostop do obrazcev in dokumentov za organiziranje prostovoljstva ter spletne  aplikacije za vodenje evidenc, ki vam olajša delo in pripravo letnega poročila o prostovoljstvu.
  • Individualne svetovalne ure.
  • Prispevali boste svoj pogled na razvoj prostovoljstva v svoji regiji in na nacionalni ravni.

 

Kje in kdaj se dobimo?

S programom za prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom začnemo v ponedeljek, 5.  oktobra 2020 ob 16. uri veliki dvorani Mestne občine Nova Gorica (Trg Edvarda Kardelja 1, 5000 Nova Gorica), naslednji dan pa dobimo na istem naslovu ob 9. uri (program obiska je na koncu vabila v prilogi).

 

Prijava

Prijavnico pošljite na e-naslov slovenska@filantropija.org ali po pošti na Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana do ponedeljka, 28. septembra 2020.

 

Pozor! Regijski obisk se bo izvajal z upoštevanjem NIJZ priporočil za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Število udeležencev je zato omejeno na največ 40, zato si pravočasno zagotovite svojo udeležbo z oddajo prijavnice. Neprijavljenim gostom bo udeležba onemogočena.

 

Več informacij: Nina Lukashevich, slovenska@filantropija.org, 01 433 40 24, 051 389 895.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki