PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Društvo za nenasilno komunikacijo išče prostovoljce

Društvo za nenasilno komunikacijo vabi, da se jim pridružite kot prostovoljci in prostovoljke v programu Pomoč otrokom in mladim z izkušnjo nasilja.

 

Prostovoljno delo poteka v obliki druženj z otrokom, skozi celo šolsko leto, enkrat tedensko, v Ljubljani z okolico in Obalno-kraški regiji. Pred pričetkom dela je potrebno zaključiti Uvodno usposabljanje za prostovoljce in prostovoljke Društva za nenasilno komunikacijo. Usposabljanje poteka v Ljubljani, na Vojkovi 1 in v Kopru na Vojkovem nabrežju 10. Z usposabljanjem pričnejo 9. 10. ob 17.00 v Ljubljani in 16. 10. ob 16.30 v Kopru.

 

Zakaj se jim pridružiti? Ker ...

  • se lahko naučite veliko novega o preprečevanju nasilja, nenasilni komunikaciji, reševanju konfliktov ter o odnosih in delu z otroki;
  • boste lahko pomagali_e otrokom, ki imajo zaradi nasilja pogosto težave s komunikacijo, občutkom varnosti, samopodobo in občutkom lastne vrednosti;
  • lahko otrokom s pridobljenim znanjem in svojo angažiranostjo ponudite izkušnjo varnega odnosa z odraslo osebo;
  • boste pri svojem delu imeli_e ves čas strokovno podporo;
  • njihove prostovoljke in prostovoljci pravijo, da jim vse, kar so se pri prostovoljnem delu naučili, zelo koristi pri študiju, delu in osebnem življenju.

 

Vabljeni vsi in vse, ki ste starejši od 18 let, imate končano srednjo šolo, ste pripravljeni_e opraviti usposabljanje (najmanj 7 od 8 srečanj), boste lahko opravljali prostovoljno delo vsaj do konca junija 2024, se boste redno udeleževali intervizijskih srečanj skoordinatorko ter poročali o svojem prostovoljnem delu, želite aktivno delovati v smeri zmanjševanja nasilja in posledic nasilja.

 

Program usposabljanja najdete tukaj. Prijave za uvodno usposabljanje v Ljubljani zbirajo do 5. 10. 2023 na e-naslovu andreja.susnik@guest.arnes.si ali telefonu 030 486 211. Prijave za uvodno usposabljanje v Kopru zbirajo do zapolnitve prostih mest na e-naslovu dnk.koper@siol.net ali telefonu 031 546 098.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki