PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Usposabljanje za mlade

Usposabljanje za mlade

Objavil: Zavod Krog
Datum začetka: 12.11.2021
Datum konca: 17.11.2021

 

Mladinski delavci in delavke, mladi učitelji in učiteljice ter vsi ostali, ki vas zanima mladinsko delo – Ne zamudite priložnosti za prijavo na usposabljanje na področju mladinskega dela, participacije mladih in mladinskega aktivizma.

 

Bi rad delal_a z mladimi, si mladinski delavec ali delavka, mlad učitelj ali učiteljica med 25. in 30. letom starosti, ki bi ga/jo veselilo pridobiti izkušnje s področja mladinskega dela, še posebej pa s področja participacije in aktivizma mladih ter sodelovanja mladih pri doseganju pozitivnih sprememb v lokalni in globalni družbi?
 

Več o tem na: https://www.zavod-krog.si/post/poziv-mednarodno-usposabljanje-na-podro%C4%8Dju-mladinskega-dela-in-participacije-mladih?fbclid=IwAR2dFIxGXonbjs76bWnw4hY5QO-EEkC90-x8g2GcRPntkWhytlkL8EItx9IAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki