PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Veseli dan prostovoljstva v Kopru

Prostovoljska pisarna Koper, ki deluje pod okriljem Slovenske filantropije in Mestne občine Koper, se zavzema za podporo vseh lokalnih organizacij pri vzpostavljanju in vodenju prostovoljskih programov. Eden izmed osrednjih dogodkov, ki prispevajo k promociji tovrstnih aktivnosti, je tudi Veseli dan prostovoljstva.

 

Dogodek bo v sredo, 24. maja, od 10. do 14. ure, na mestni tržnici v Kopru.

 

kp

Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem, izmenjava mnenj, izkušenj in ne nazadnje sproščeno druženje vseh tistih, ki se s prostovoljstvom že ukvarjajo in takih, ki morda še razmišljajo o tem. 

 

Ali se nam boste pridružili tudi vi?

 

Izpolnite spletno prijavnico. Rok prijave je 17. maj 2023.

 

 

 Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki