PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva

organizira izobraževanje

GLASUJ ZA VIZIJO PROSTOVOLJSTVA,

izvoli

ki bo potekala na Zoomu 5. 6. 2024 od 9. do 10.30 ure.

Vabimo prostovoljske organizacije, da se nam pridružite!

 

Volitve poslancev iz Republike Slovenije v Evropski parlament bodo v nedeljo, 9. junija 2024. Koga boste volili? Kakšna je njegova/njena vizija prostovoljstva?

Predstavili vam bomo priročnik Izvoli vizijo prostovoljstva, ki vam bo v pomoč pri pridobivanju mnenj kandidatov za evropske poslance v letu 2024.

Temelji na različnih dokumentih  Evropskega prostovoljskega centa (PAVE, raziskava »Helping Hands, Načrt za prostovoljstvo BEV2030… ).

 

CEV je oblikovalce politik pozval, naj v zvezi s politikami in programi prostovoljstva "prestavijo v višjo prestavo" s pojasnilom, naj to vključuje večjo osredotočenost, intenzivnost in hitrost naložb ter razvoj partnerstva s prostovoljskimi organizacijami in podpornimi prostovoljskimi mrežami. CEV verjame, da bi se s tem ustrezneje pokazali pomen energije, strokovnega znanja in zavezanosti prostovoljcev za zdravje, dobro počutje in solidarnost v Evropi, hkrati pa bi se izognili izkoriščanju prostovoljcev v pridobitnih okoljih.

 

Prijava

Prijavnite sprejemamo preko spletnega obrazca do 4. 6. 2024.  

 

Več informacij: Sabrina Lever, sabrina.lever@filantropija.org, 01 433 40 24, 051 654 726.

 

Veselimo se srečanja z vami.

s1

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki