PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Izbrani so predstavniki prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

Izbrani so predstavniki prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

18.02.2019 

 

V petek, 15. 2. 2019 je v prostorih Slovenske filantropije potekala predstavitev kandidatov za predstavnike prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij.

 

Po predstavitvi prisotnih kandidatov je bil izveden postopek imenovanja predstavnikov s soglasjem kandidatov. Imenovanje predstavnikov je bilo doseženo s soglasjem navzočih kandidatov.

 

Na podlagi zapisnika predstavitve kandidatov je bil sprejet sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij in njihovih nadomestnih članov v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij. 

 

Za predstavnike prostovoljskih organizacij  v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij se imenujejo:

  1. 1.     Tereza Novak
  2. 2.     Simona Stegne
  3. 3.     Tilen Lah

 

Za nadomestne člane predstavnikov prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij se imenujejo:

  1. 1.     Katja Sešek
  2. 2.     Jasna Martinjak
  3. 3.     Ivan Kramberger

 

Sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij.
 

Vsem imenovanim predstavnicam in predstavnikom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno delo v svetu!Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki