PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Delimo dobro - prijava na razpis za prepoznavnost na spletu

V Creatimu so se v sodelovanju z Božičkom in Slovensko filantropijo odločili, da izbrani humanitarni organizaciji pomagajo pri izboljšanju njihovega spletnega nastopa tako, kot najbolj znajo – s svojimi storitvami, v protivrednosti 10.000 evrov.

 

Povabilo k sodelovanju na razpisu

Humanitarne organizacije! Želite povečati svojo prepoznavnost na spletu? Morda tudi preko spletne aplikacije? Imate idejo za zanimivo akcijo? Želite pritegniti nove donatorje in pospešiti pretok sredstev do ljudi v stiski - zdaj je prilika!

Ker se v Creatimu zavedajo, kako težko organizacije namenite sredstva za izboljšanje svoje spletne prezence, bodo v sodelovanju z Božičkom in Slovensko filantropijo podarili 10.000 evrov izbrani humanitarni organizaciji – v obliki njihovih storitev.

 

Kdo lahko sodeluje

Pri razpisu lahko sodelujejo humanitarne organizacije, ki so članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij in imajo status humanitarne organizacije vsaj 24 mesecev. V primeru, da v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij še niste vključeni, to lahko brezplačno storite na strani prostovoljstvo.org.

 

Rok prijave na razpis

Prijave zbirajo do konca tega leta (2022) preko prijavnega obrazca.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki