PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Novost za prostovoljce iz Maribora in Novega mesta

Prostovoljci in prostovoljke, ki se nahajate v Mariboru ali Novem mestu! Spoznajte nova iskalnika, namenjena prostovoljstvu, ki sta osredotočena na vaše domače okolje.

 

Za iskanje aktualnih prostovoljskih del lahko od sedaj naprej uporabite Posredovalnici prostovoljskih del na novih lokalnih iskalnikih mrež: Prostovoljstvo v Mariboru ali Prostovoljstvo v Novem mestu.

 

Zajeta_slika

Zajeta_slika1

 

Na spletnih straneh se lahko tudi registrirate kot prostovoljec_ka in na vaš elektronski naslov vas bomo sproti obveščali o novih prostovoljskih delih z izbranega področja. Mreža Prostovoljstvo v Mariboru, ki jo povezuje Pekarna Magdalenske mreže, združuje že 76 organizacij. Mrežo Prostovoljstvo v Novem mestu pa koordinira Društvo za razvijanje prostovoljnega dela Novo mesto.

 

Naj nova lokalna iskalnika s polno paro zaživita! Pridruži se zdaj.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki