PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Objavljen je razpis Najboljša prostovoljska zgodba 2022

Spoštovani novinarji, sodelavci in uredniki!

 

Slovenska filantropija v sodelovanju z Društvom novinarjev Slovenije tretjič razpisuje natečaj za priznanje Najboljša prostovoljska zgodba 2022, ki ga bomo izročili maja v Nacionalnem tednu prostovoljstva.

 

Veseli nas, da prostovoljske zgodbe uvrščate v vaš program in verjamemo, da je v lanskem letu bilo teh veliko.  S priznanjem želimo izpostaviti avtorja/avtorico, ki je s svojim prispevkom prispeval/a k prepoznavnosti prostovoljstva.

 

Postopek pridobitve naziva je objavljen tukaj. Kandidaturo lahko vloži avtor_ica prispevka ali urednik_ca, ki mora do 14. aprila 2023 predložiti izpolnjeno prijavo s prilogami.

 

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, s pripisom »Najboljša prostovoljska zgodba 2022« ali skenirano na novice@filantropija.org.

 

Nagrajenca in nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 23. maja 2023.

 

Natecaji_2022_4Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki