PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Prireditev ob Mednarodnem dnevu prostovoljstva

Ob mednarodnem dnevu prostovoljstva, ki smo ga obeležili 5.12.2022, je župan Občine Miren-Kostanjevica, g. Mauricij Humar, v Pomniku miru na Cerju sprejel prostovoljce društev in organizacij, ki delujejo na območju občine Miren-Kostanjevica. Povabljeni so bili tudi prostovoljci POŠ Bilje.

 

Izdelek_brez_naslova_7

 

Župan je v nagovoru izpostavil pomen prostovoljstva in z njim povezanih aktivnosti v lokalnem okolju, kar potrjuje tudi naziv prostovoljstvu prijazna občina, ki ga podeljuje Slovenska filantropija. Prostovoljcem se je zahvalil za njihovo nesebično delo.

 

Program so oblikovale prostovoljke POŠ Bilje Karin Bensa, Lea Frančeškin, Julia Furlan, Isabel Kogoj, Brina Miško, Arjana Sallauka in Anika Vončina ter izvedle recitacije pesmi pesnika Toneta Pavčka in glasbeno točko flavtistke Nike Pahor, učenke 9. razreda OŠ Miren.

 

Celotno prireditev je spremljalo prijazno praznično vzdušje.

 

Zapisala: Lilijana KavčičAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki