PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Usposabljanje: Zakaj informacijska družba in digitalizacija NVO?

Mladinska mreža MaMa vabi, da se pridružite na prvemu izmed usposabljanj za dvig digitalnih kompetenc za zaposlene, prostovoljce ali uporabnike NVO. Gre za prvo izmed cikla štirih usposabljanj, ki jih bodo partnerji projekta Digital NGO izvedli do jeseni 2023. Potekalo bo od 26. 11. 2022 do 17. 1. 2023 preko Zooma.

 

Na usposabljanjih se bo skozi teoretični vstop v temo in praktičnim delom po skupinah poskrbelo za razumevanje informacijske družbe in pomen digitalizacije ter se bo odgovorilo na vprašanje: “Zakaj je digitalizacija nevladnih organizacij potrebna in kako jo lahko dosežemo?”. Udeleženci bodo z udeležbo na usposabljanju okrepili svoje digitalne kompetence, nadgradili računalniško in digitalno pismenost in pridobili razumevanje o pomenu informacijske družbe (ustvarjanje, posredovanje in upravljanje informacij). Spregovorilo se bo o pomenu transparentnosti v digitalnem poslovanju in o kibernetskih in informacijskih zahtevah za doseganje varnosti na spletu.

 

K sodelovanju vabijo tako vodje ali direktorje nevladnih organizacij, kot njihove zaposlene, člane ali prostovoljce. Spodbujajo, da se usposabljanja udeleži več predstavnikov iz organizacij, saj bo to omogočajo dodaten temelj na skupni poti gradnje nove digitalne generacije organizacij. 

 

Več informacij je na voljo tukaj.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki