PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
VABILO: Postanite del medijske kampanje Superjunaki so že med nami. Pridruži se jim - pridruži se prostovoljcem!

Spoštovane članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij!

 

V sodelovanju z Radiem Študent pripravljamo medijsko kampanjo za promocijo prostovoljstva med mladimi pod sloganom Superjunaki so že med nami. Pridruži se jim - pridruži se prostovoljcem!

 

Z namenom promocije bomo za družbena omrežja oblikovali predstavitve mladih prostovoljk in prostovoljcev v starosti od 15 do 30 let, ki delujejo na različnih področjih. Sporočilo celotne kampanje bo, da so to pravi junaki med nami v resničnem svetu.

 

Predstavitve bodo zajemale posebne ‘superjunaške’ okvirje ali filtre. Povabite svoje mlade prostovoljke_ce, da se nam predstavijo skozi superherojski vprašalnik!

Superjunaki_so_ze_med_nami-_Pridruzi_se_jim_-_pridruzi_se_prostovoljcem_1

Vabimo vas, da nam do ponedeljka, 21. 11. 2022 na e-mail naslov patricija.fasalek@filantropija.org posredujete izpolnjene vprašalnike  in fotografije vaših prostovoljcev in prostovoljk, ki so pripravljeni sodelovati v kampanji.

Fotografije naj bodo portretne in visoke kakovosti, spremlja pa jih lahko tudi fotografija med opravljanjem prostovoljskega dela.

 

Za vaše sodelovanje se vam lepo zahvaljujemo in vaši organizaciji želimo še veliko dobrega sodelovanja s pravimi junaki naše družbe.



Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:



KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h




Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki