PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri delu z otroki 100679
OrganizacijaDruštvo Portret
LokacijaMaribor
datum_objave14.05.2024
Opis dela

Vabljen-a, da se pridružiš naši kreativni ekipi društva Portret. Tvojo pomoč bi potrebovali na različnih projektih in dogodkih, ki se bodo najprej odvijali v poletnih mesecih, pa tudi v novem šolskem letu 2024/2025. Za podrobnejše informacije nas kontaktiraj.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Kultura in umetnost, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi


Oblika dela : Animacija, Informiranje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Priprava in izvedba projektov, Promocija


Pričakovane izkušnje :

Zaželene so izkušnje na področju dela z otroki. Pomembno je, da te delo otroki veseli, si motiviran, empatičen in odgovoren. Srčno vabljeni!


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : Po dogovoru


Kontakt : Tina Rataj   |  T: 040 642 052   |  E: tina.rataj@drustvo-portret.siVeljavnost objave : 14.05.2024 - 14.07.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki