PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč starejši gospe v Polzeli100680
OrganizacijaSlovenska filantropija - Hiša Sadeži družbe Žalec
LokacijaPolzela
datum_objave15.05.2024
Opis dela

Iščemo prostovoljce za pomoč gospe, ki se sooča z zdravstvenimi izzivi.
Gospa je invalidsko upokojena in zaradi zdravstvenih težav išče prostovoljca, ki bi ji pomagal pri sprehodih in prevozih ter ji nudil družbo in pogovore. Vaša prisotnost lahko naredi veliko razliko v njenem vsakdanjem življenju, saj ji bo omogočila večjo mobilnost, izboljšala duševno počutje ter ji nudila podporo in empatijo. Gospa bi bila hvaležna, če bi ji ponudili:
- Sprehode in prevoze: Redni sprehodi so pomembni za fizično in psihično dobro počutje gospe. Poleg tega jo lahko peljete kamorkoli potrebuje, kot so banka, frizer ali trgovina. Vaša prisotnost ji bo omogočila večjo mobilnost in neodvisnost.
- Pogovori in druženje: Ena izmed najpomembnejših nalog je zagotavljanje družbe in pogovorov gospe. Pogreša interakcijo, smeh in veselje.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Starejši


Oblika dela : Družabništvo, Prevozi, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Gospa si želi, da je prostovoljec ali prostovoljka sočuten_a, razumevajoč_a in prijazen_a. Poleg tega je zaželeno, da prostovoljec, ki se prijavi, razpolaga z veljavnim vozniškim dovoljenjem in lastnim avtomobilom.


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : Po dogovoru


Kontakt : Hiša sadeži družbe Žalec   |  T: +386 51 669 714   |  E: hisa-zalec@filantropija.org, barbara.luzar@fiVeljavnost objave : 15.05.2024 - 15.07.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki