PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPoučevanje slovenskega jezika posameznicam iz arabsko govorečih držav100718
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana, po dogovoru
datum_objave14.06.2024
Opis dela Slovenščina je tvoj materni jezik, a poleg tega govoriš tudi arabsko? هل تتحدث السلوفينية والعربية بشكل مثالي، أو العربية والإنجليزية؟ إذن أنت الشخص الذي نبحث عنه! Želiš pomagati rojakom, ki so Slovenijo izbrali kot svoj novi dom, vendar se ne znajo še tako dobro sporazumevati v svojem novem okolju?

V kolikor si vešč_a obeh jezikov, slovenščine in arabščine, ali angleščine in arabščine, in bi rad_a pomagal_a rojakom pri učenju slovenskega jezika in jim olajšala integracijo v novo okolje, ter seveda imaš nekaj časa na teden, ki bi ga rad_a posvetil_a nekomu drugemu, potem te vabim, da se oglasiš na Slovenski filantropiji, kjer vedno potrebujemo pomoč pri učenju slovenskega jezika in prevajanju iz arabščine v slovenščino.

Jezika se najlažje naučimo skozi sprehod po mestu, pri urejanju različnih opravil ali pa tudi s pomočjo dobrega učbenika, ter nekoga, ki nam lahko kaj razloži tudi v materinščini. Pri vseh teh stvareh in zagotavljanju učnega gradiva pa ti bomo z veseljem pomagali uslužbenci Slovenske filantropije.

Posebna predznanja niso pogoj, zaželeno je dobro poznavanje omenjenih jezikov ter srčno delo z ljudmi.

Se vidimo! - أرك لاحقًا


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Družine, Skupine, Tujce, Delo od doma, Kratkotrajno delo


Področja dela : Človekove pravice, Ranljive skupine, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi, Starejši, Tujci


Oblika dela : Izobraževanje, Pomoč pri organizaciji in izvedbi taborov letovanj, Prevajanje tolmačenje, Učna pomoč, Zagovorništvo, Delo od doma


Pričakovane izkušnje : Zaželeno je dobro znanje arabskega in slovenskega jezika.


Trajanje dela : kontinuirano, po dogovoru


Št. ur na teden : redno, enkrat do dvakrat na teden, po dogovoru


Kontakt : Viktor Kollár   |  T: 031611037   |  E: prostovoljci@filantropija.orgVeljavnost objave : 14.06.2024 - 14.08.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki