PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Prijava v prostovoljstvo.org

Brskalnik je namenjen vsem prostovoljkam_cem in tistim, ki to želite postati, prostovoljskim organizacijam in organizacijam s prostovoljskimi programi. Tukaj lahko spremljate in objavljate aktualna prostovoljska dela, brskate med prostovoljskimi organizacijami, prebirate in prispevate navdihujoče prostovoljske zgodbe in ste na tekočem z aktualnimi novicami ter dogodki s področja prostovoljstva, dostopate lahko tudi do ključnih dokumentov s področja prostovoljstva.  

Prijava

 

 

Prijava v aplikacijo za vodenje evidenc EVI

Aplikacija je namenjena prostovoljkam_cem, ki ste že aktivne_i v organizacijah, prostovoljskim organizacijam in organizacijam s prostovoljskimi programi. Tukaj lahko vodite evidence opravljenega prostovoljskega dela, pripravljate poročila, spremljate število opravljenih ur in generirate potrdila, shranjujete in podpisujete dokumente, komunicirate z ostalimi prostovoljkami_ci in mentorjem_ico ter ste obveščene_i o prostovoljskih aktivnostih svoje organizacije.

Prijava

 

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki