PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Akcija "Recikliraj se"

Vsakogar izmed nas bogatijo najrazličnejša znanja, sposobnosti, izkušnje in veščine. Ne glede na starost, spol ali izobrazbo. Marsikdo pa na te lastnosti sčasoma pozabi ali pa se mu preprosto zdi, da nima ničesar nuditi. Želimo predstaviti, da prostovoljsko delo, torej pomoč sočloveku, učinkovito obnavlja - reciklira - ta znanja in izkušnje. S tem človek ostaja aktiven in raste z vsakim dnem.


Prek prostovoljskega dela človek na novo odkriva in obnavlja svoja znanja, sposobnosti, izkušnje in veščine ter jih deli s soljudmi. Prav zaradi tega zadnjega koraka, omogočanja nove uporabe obstoječih lastnosti, lahko rečemo, da se človek prek prostovoljstva reciklira - obnavlja najboljše v sebi. Prostovoljstvo ne pomeni, da od tvojega dela nekaj odnesejo le drugi, nasprotno, veliko s prostovoljstvom pridobiš tudi sam.


Vse to smo združili v motivacijski slogan: "Recikliraj se - obnovi najboljše v sebi."


Zakaj se reciklirati?

Tovrstna »reciklaža« pripomore tako k osebnostnemu razvoju kot tudi k boljši družbi, tako da smo koncept reciklaže iz področja naravnega okolja razširili tudi na področje družbenega okolja. Vsi posedujemo »surovine« za izdelavo boljšega jutri. Pomembna je odločitev, da k tej izdelavi tudi prispevamo.

Akcija »Recikliraj se« vsebuje naslednja orodja:Akcijo je pro bono zasnovala marketinška agencija Imago. Radijska oglasa smo posneli v sodelovanju z Radiem Študent.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki