PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Prostovoljstvo v tujini

Prostovoljstvo v tujini so sanje marsikoga izmed nas. Prostovoljsko delo bi radi združili s potovanji, odkrivanjem novih kultur ter zanimivimi dogodivščinami. Sanje si lahko uresničite, če svoj odhod pravočasno in pravilno načrtujete. V Sloveniji obstaja več organizacij, ki vsako leto pošilja prostovoljce v tujino.


Zavod Voluntariat je v vodilna organizacija na področju mednarodnega prostovoljskega dela v Sloveniji. Nudi različne oblike prostovoljskega dela po vsem svetu, za ljudi vseh starosti.

Evropska solidarnostna enota je nova pobuda Evropske unije, ki mladim med 18. in 30. letom omogoča prostovoljsko delo ali sodelovanje pri projektih v svoji državi ali tujini v dobro skupnosti in ljudem po vsej Evropi. Z registracijo v bazo udeležencev lahko kandidirate za sodelovanje v različnih projektih, kot so sodelovanje pri preprečevanju naravnih nesreč in poznejši obnovi, pomoč v azilnih domovih ali reševanje različnih socialnih vprašanja v skupnosti… Veliko informacij o Evropski solidarnostni enoti lahko najdete na spletni strani Nacionalne agencije Movit. Veliko informacij ter možnost registracije v bazo ESE pa najdete tukaj.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki