PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Mladim prostovoljcem prijazna organizacija

Strokovnjaki z različnih področij ugotavljajo, da odraščajoče generacije potrebujejo izkušnje sodelovanja, povezovanja in prizadevanja za skupno dobro, saj so življenjske zgodbe mladih usmerjene predvsem v doseganje osebnega uspeha. K temu jih spodbujajo tako šola kot starši, neformalna vrstniška skupina in lokalna skupnost sta postali praviloma povsem obrobna dejavnika.

 

Prostovoljske organizacije in organizacije s prostovoljskim programom imajo zato izjemno pomembno vlogo, v kateri lahko bistveno pripomorejo k boljši socializaciji otrok in mladih, s tem pa k bolj solidarni družbi prihodnosti.

 

Pridobite znak »Mladim prostovoljcem prijazna organizacija«

Znak pomeni, da prostovoljska organizacija/organizacija s prostovoljskim programom ravna v skladu z Zakonom o prostovoljstvu in zna dobro mentorsko poskrbeti za mlade, ki še niso dopolnili 18 let. Iskalnik organizacij na tej strani omogoča vpogled v seznam organizacij, ki so znak (zelene roke) pridobile. 

 

Priročnik o kriterijih za pridobitev in preverjanje znaka najdete tukaj

 

Vprašanja glede pridobitve znaka mladim prostovoljcem prijazna organizacija naslovite na slovenska@filantropija.org, 01 433 40 24.

 

Znak_Mladim_prostovoljcem_prijazna_organizacija_-_prva_stan

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki