PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Prostovoljski novičnik za šole pošiljamo z namenom spodbujanja razvijanja prostovoljstva v osnovnih in srednjih šolah. V vsaki številki na temo prostovoljstva v šolah predstavljamo minule in prihodnje dogodke, izobraževanja, primere dobrih praks, uvodno besedo pa dajemo zanimivim gostom.

 

Prostovoljski_novicnik_za_sole_2024

 

Upamo, da boste z Novičnikom pridobili zagon za vzpostavljanje ali širjenje idej prostovoljstva in solidarnosti med učenci, dijaki.

 

Vabljeni k branju in seveda tudi deljenju Novičnika v kolektivu! Vabimo vas tudi k sodelovanju pri ustvarjanju vsebin Novičnika: na novice@filantropija.org nam pošljite zanimive prostovoljske zgodbe iz vaše šole ali vsebine, povezane s prostovoljstvom, za katere menite, da bi jih bilo smiselno deliti z ostalimi. Prav tako se nanj lahko naročite na novice@filantropija.org.

 

Prostovoljski novičnik za šole, št. 1 / 8. 3. 2022

Prostovoljski novičnik za šole, št. 2 / 23. 11. 2023

Prostovoljski novičnik za šole, št. 3 / 7. 3. 2023

Prostovoljski novičnik za šole, št. 4 / 18. 9. 2023

Prostovoljski novičnik za šole, št. 5 / 13. 2. 2024

 

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki