PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

O nas

Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, koordinatorice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

 

Slovenska filantropija s to spletno stranjo izpolnjuje svoje poslanstvo: dvig kvalitete bivanja v skupnosti in zagovorništvo socialno šibkejših. Osrednja dejavnost Slovenske filantropije je promocija prostovoljstva, saj verjamemo, da lahko s prostovoljstvom vsi prispevamo k boljši in bolj strpni družbi, ki temelji na spoštovanju vseh, ne glede na osebne in življenjske okoliščine. 

 

Slovenska filantropija, koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij

Cesta Dolomitskega odreda 11

1000 Ljubljana

Odgovorni osebi: prim. dr. Anica Mikuš Kos, predsednica in Franci Zlatar, izvršni direktor

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki