PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva 2022

Leto 2022 je prineslo mnogo izzivov in verjamemo, da je kot odgovor na reševanje različnih stisk vzklilo mnogo dobrih primerov medgeneracijskega prostovoljstva. Predstavite nam jih in sodelujete na natečaju Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva!

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, razpisuje natečaj, ki v prostovoljskih organizacijah in organizacijah s prostovoljskim programom (javni zavodi z organiziranim prostovoljstvom) prepoznava in nagrajuje primere vzornih sodelovanj različnih generacij, in sicer z namenom reševanja izzivov dolgožive družbe.

 

Natečaj za projekte, ki so namenjeni medgeneracijskemu sodelovanju, vzpodbujanju prostovoljstva in solidarnosti, razpisujemo tretjič. Odprt je za projekte, ki so se aktivno izvajali v letu 2022.

 

Pogoji za sodelovanje, postopek izbora in ostale prijavne informacije, so objavljene v razpisu. Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo prispele do 14. aprila 2023 na poštni naslov:

 

Slovenska filantropija

Cesta Dolomitskega odreda 11

1000 Ljubljana

s pripisom Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva

 

ali elektronski naslov: slovenska@filantropija.org z zadevo Naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva

 

Priloge k prijavi: 

 

Nazive bomo podelili na prireditvi ob Slovesnem dnevu prostovoljstva 23. maja 2023.

 

Natecaji_2022_11

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki