PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Promocija

Pri razvijanju prostovoljstva igra promocija pomembno vlogo, zato dajemo velik poudarek na njegovem predstavljanju in gradnji prepoznavnosti. Z delom promocijske kampanje želimo pokazati, da je prostovoljstvo oblika osebne odgovornosti ter družbeno priznana in cenjena vrednota.


Idejo prostovoljstva in prostovoljskega dela širimo tudi z različnimi promocijskimi materiali. Natisnili in razdelili smo že veliko najrazličnejših informativnih zloženk in plakatov.

Da bi čim bolje dosegli ciljne javnsoti skušamo prostovoljstvo in prostovoljsko delo promovirati tudi na druge načine. Kot skrbniki informacijskega sistema Prostovoljstvo.org smo začeli sodelovati z marketinško agencijo Imago, ki je oblikovala nalepke, plakate, tiskane oglase, papirnate podstavke za pijačo, promocijske majice, napisala scenarije za radijske oglase in nam svetovala, kako pritegniti k sodelovanju čim več medijev.


Zavedamo se, da smo le s skupnimi močmi boljši in uspešnejši, zato sodelujemo pri promociji z organizacijami iz vse Slovenije. Tako nam različne organizacije pomagajo pri distribuciji promocijskega materiala.


Prostovoljstvo in prostovoljsko delo predstavljamo tudi na različnih prireditvah kot so: Festival prostovoljstva mladih, Forum in Kongres prostovoljstva, Festival za tretje življenjsko obdobje, Otroški bazar, Študentska arena, Mirovniški festival, različne okrogle mize ...

Pri vsem tem ne gre spregledati dejstva, da ves promocijski material raznašamo s pomočjo prostovoljk in prostovoljcev, ki nas spremljajo tudi na različnih predstavitvah prostovoljstva. Brez vas vse to sploh ne bi bilo mogoče. Hvala.


Zahvaljujemo se tudi vsem sodelujočim in upamo na še mnoga uspešna sodelovanja.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki