PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Superjunaki so že med nami. Pridruži se jim - pridruži se prostovoljcem!

V vsakem od nas se skriva superjunak. Najdi svojo herojsko pot!

 

Slovenska filantropija kot koordinatorica Slovenske mreže prostovoljskih organizacij ob 5. decembru 2022, mednarodnem dnevu prostovoljstva, predstavlja kampanjo, ki jo namenja vsem mladim prostovoljcem in prostovoljkam. Oglej si posnetke in predstavitve aktivnih prostovoljcev - superherojev ter odkrij svoje nadnaravne moči, s katerimi lahko pomagaš reševati svet.

 

Svojo superherojsko priložnost lahko najdeš na Posredovalnici prostovoljskih del.

 

Superjunaki so že med nami: Vojna in mir

 

 

Superjunaki so že med nami: Supermobil

 

 

Superjunaki so že med nami: Bend

 

 

Superjunaki so že med nami: Prijateljstva

 

 

»V zadnjih letih nas na vsakem koraku nagovarjajo zgodbe – še posebej filmske – o superjunakih. Mamijo s fantazijo, saj lahko še tako velike in zagonetne situacije v trenutku razreši oseba z nadnaravnimi močmi. Resničnost je drugačna, problemi so mnogo bolj kompleksni in zamotani, zato jih ne more rešiti ena sama junaška figura, temveč jih lahko rešujemo le skupaj, z vsakodnevnim skupnim trudom za spremembe posameznih situacij, sistema ali sveta. S kampanjo želimo izpostaviti mladostnike, ki so junaki prav zato, ker se v svojem vsakdanu odločajo za mala dejanja prostovoljstva. Prostovoljci in prostovoljke, ki nesebično pomagajo soljudem, so pravi superjunaki in superjunakinje resničnosti.« Radio Študent

Medijsko kampanjo je v sodelovanju s striparjem in ilustratorjem Matejem de Ceccom pripravil Zavod Radio Študent.

Zgodbe superjunakov najdeš tu

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki