PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Junaki našega časa 2023/2024

 

Že mnogo let številni učenci, dijaki in njihovi mentorji dokazujejo, da prostovoljstvo v šolah še kako živi, usahnilo ni niti v času epidemije. Vse od nudenja tutorstva, sodelovanja s starejšimi, izpeljave zbiralne akcije, skrbi za socialno ogrožene do drugih najrazličnejših pomoči skupnosti so pokazatelji, kako znajo mladi na iznajdljiv način izboljšati življenja tako posameznikom kot skupnosti, z veseljem poskrbijo tudi za živali in okolje. Vsako leto nastajajo nove navdihujoče in inovativne zgodbe – prostovoljske akcije, in verjamemo, da je temu tako tudi v letošnjem šolskem letu!

 

Natecaj_JNC

 

Vabimo vas, da nam jih predstavite ter vašo šolo prijavite na natečaj JUNAKI NAŠEGA ČASA. Natečaj se v šolskem letu 2023/2024 izvaja že desetič, namenjen pa je razvoju in promociji otrok in mladih v osnovnih in srednjih šolah ter dijaških domovih.

 

V kolikor se na natečaj prijavljate prvič, izpolnite prijavni obrazec Prva prijava, šole, ki ste naziv že prejele, pa obrazec Potrditev naziva. Več o pogojih sodelovanja in kriterijih si preberite v Razpisu.

 

Vaše prijave pričakujemo do ponedeljka, 22. aprila 2024.

 

Prejemnike naziva bomo razglasili ob Slovesnem dnevu prostovoljstva, 21. maja 2024.

 

Razpisna dokumentacija:

Razpis natečaja Junaki našega časa 2023/2024

Prva prijava

Potrditev naziva

Seznam mentorjev in prostovoljcev

 

Za več informacij se obrnite na: Vesna Strlič, vesna.strlic@filantropija.org, 041 799 768

 

Utrinke in zgodbe prostovoljskih aktivnosti lahko skozi celo šolsko leto pošiljate na jasa.rajsek@filantropija.org. Vaše prispevke bomo objavili v prostovoljskih e-novičkah in na spletni strani prostovoljstvo.org.

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki