PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Spodbuda k aktivnemu zagovorništvu prostovoljstva

Pred lokalnimi volitvami 2018 ismo izpostavili pomembnost sodelovanja med prostovoljskimi organizacijami in občinskimi upravami.


V spodnjem dokumentu smo pripravili nekaj izhodišč, ki so bila lahko v pomoč pri odpiranju s prostovoljstvom povezanih vprašanj v dialogu z občinami oz. s kandidati na lokalnih volitvah. Zato smo organizacije spodbujali k izvedbi lokalnih zagovorniških akcij.


Prostovoljske teme za občine.pdf


Naj prostovoljstvo, vrednotenje prostovoljskega dela in financiranje prostovoljskih programov zavzamejo vidnejše mesto v predvolilni kampanji in tudi po volitvah, hkrati pa se s temi vprašanji seznani tudi širša javnost.

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki