PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Prostovoljstvu prijazna občina 2024

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, že enaintrideset let spodbuja razvoj prostovoljstva v Sloveniji. Prostovoljstvo se večinoma odvija v lokalnem okolju in zato je izjemnega pomena odnos občin do prostovoljskih organizacij in prostovoljcev.

 

S podelitvijo naziva »Prostovoljstvu prijazna občina« izpostavljamo občine, ki po mnenju Slovenske filantropije in članic Slovenske mreže prostovoljskih organizacij prepoznavajo pomen prostovoljskega dela občanov za življenje  v njihovi skupnosti, cenijo njihovo delo,  podpirajo prostovoljske organizacije in namenjajo del občinskih sredstev za razvoj prostovoljstva v svoji občini. Prve nazive Prostovoljstvu prijazno mesto smo podelili leta 2014.

 

Vse slovenske občine, ki cenite in spodbujate prostovoljstvo, vabimo k prijavi na razpis za pridobitev naziva Prostovoljstvu prijazna občina 2024 oz. potrditev naziva.

 

Natecaji_2024_1

Pridobitev naziva:

Spletna prijavnica za pridobitev naziva

 

Potrditev naziva:

Spletna prijavnica za potrditev naziva

 

Obravnavane bodo vse popolne prijave s prilogami, ki bodo preko spletne prijavnice oddane do 31. marca 2024.

 

Prejemnike naziva bomo razglasili na Slovesni dan prostovoljstva, ki bo 21. maja 2024. 

 

Smernice_za_Prostovoljstvu_prijazne_občine_2024

Cover

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki