PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Audio

Radijski oglasi

Prisluhnite radijskemu oglasu, ki je nastal v okviru kampanje Dobra dela ne potrebujejo reklame. Dobra dela potrebujejo vas., v katerem je prostovoljno sodeloval Jure Logyka.

Radijski oglas so predvajale različne radijske postaje, ki so prostovoljstvo podprle z brezplačnim predvajanjem:


KUM Radio Sora


Radijske oglase za promocijo projekta Sadeži družbe si lahko poslušate s klikom na spodnji povezavi.


Tako kot pri ostalih promocijskih akcijah je besedilo oglasa pro bono napisala marketinška agencija Imago, posneli pa smo ga na Radiu Študent. Zahvaljujemo se tudi Jerci Mrzel, ki se je odzvala našemu vabilu in posodila svoj glas.

Septembra 2005 pa smo posneli radijski oglas, katerega namen je bil promocija prostovoljstva med starejšimi. Glasova v oglasu sta prostovoljsko posodila gospa Jerca Mrzelj in gospod Dare Valič. Tudi tu se je na našo prošnjo za pro bono predvajanje oglasa odzvalo kar nekaj radijskih postaj. Vi pa oglasu lahko prisluhnete, če klikete na spodnjo povezavo.


Naša prva akcija promocije prostovoljstva je potekala aprila 2005. V sodelovanju z marketinško agencijo Imago in Radiem Študent smo posneli kar tri radijske oglase za promocijo prostovoljstva. Pro bono ju je predvajalo kar nekaj radijskih postaj.

Ker sta oglasa namenjena mladim sta bolj razigrana. Poslušate pa ju lahko s klikom na spodnji povezavi.


Vsem se iskreno zahvaljujemo za podporo.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki