PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Nacionalni teden prostovoljstva 2019

20. NACIONALNI TEDEN PROSTOVOLJSTVA (13. do 19. maj 2019)

Sporočilo za javnost.pdf

 

Slovenska filantropija med 13. in 19. majem 2019 že tradicionalno organizira Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je praznovanje prostovoljstva ter prostovoljskih organizacij in zahvala prostovoljcem za njihovo udejstvovanje.

V tem tednu potekajo številni lokalni dogodki po različnih krajih Slovenije in vključujejo tako okrogle mize na aktualne teme, povezane s prostovoljstvom, kot predstavitve organizacij ter druge dogodke.

 

Osrednji dogodek bo potekal 16. maja, med 13. in 17. uro v Ljubljani (na Bregu ob Ljubljanici), kjer se bomo predstavile številne prostovoljske organizacije iz vse Slovenije in proslavile svoje delo na Veselem dnevu prostovoljstva.

 

14. maja bo v Črni na Koroškem potekal Slovesni dan prostovoljstva, na prireditvi pa bomo podelili nazive Junaki našega časa, Naj prostovoljec v javni upravi, Prostovoljstvu prijazno mesto, Naj mentor prostovoljcev in Naj mentorica prostovoljcev.

Letošnja tema Nacionalnega tedna prostovoljstva je »Odpravimo diskriminacijo«.

 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki