PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Interni razpis za spremljevalce - vzgojitelji otrok na letovanjih ZPM Maribor

Zveza prijateljev mladine Maribor (ZPM Maribor) vabi prostovoljce – spremljevalce otrok in mladostnikov, ki bi kot vzgojitelji ali športno-rekreativni vzgojitelji v času poletnih počitnic sodelovali v programih letovanj. Programi se bodo pričeli 25. junija in zaključili 24. avgusta, potekali pa bodo v šestih terminih v VIRC Poreč (HR) in v dveh terminih na Domu Miloša Zidanška na Pohorju.

Spremljevalci - vzgojitelji samostojno vodijo skupino 10-12 otrok ali mladostnikov in aktivno sodelujejo pri pripravi in izvedbi programa (delavnice, večerni program). Športno rekreativni vzgojitelji nimajo skupine otrok, ampak pripravijo in vodijo športno-rekreativne vsebine.

Ni pomembna strokovna usmerjenost oz. smer izobrazbe, status ali spol, pomembno je, da imajo prostovoljci:
- najmanj srednješolsko izobrazbo katerekoli smeri (V. stopnja, dokončana SŠ že ob prijavi),
- sposobnosti in izkušnje za samostojno vodenje ter skrb za skupino otrok/mladostnikov,
- smisel in veselje za delo z otroki/mladostniki,
- so pripravljeni del svojega prostega časa nameniti počitniškim programom za otroke/mladostnike.
Pred odhodom na letovanje morajo kandidati opraviti obvezno usposabljanje in se udeležiti pripravljalnih sestankov, oboje v Mariboru.

Podrobnejše informacije, termini, razpis in prijavnice so objavljene na spletni strani http://www.zpm-mb.si/, rok za oddajo prijave je 11. april 2023.Avtor: Zveza prijateljev mladine Maribor

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki