PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Nacionalni teden prostovoljstva 2023

24. NACIONALNI TEDEN PROSTOVOLJSTVA

Slovenska filantropija med 22. in 28. majem 2023 že tradicionalno organizira 24. Nacionalni teden prostovoljstva, katerega namen je PRAZNOVANJE prostovoljstva in prostovoljskih organizacij, ZAHVALA prostovoljcem za njihovo udejstvovanje in ozaveščanje najširše javnosti o vlogi in pomenu prostovoljstva. V ta namen bodo potekali po Sloveniji različni dogodki.

 

Slovesni dan prostovoljstva 

Kdo so Junaki našega časa? Katere občine so Prostovoljstvu prijazne občine? Kdo so izjemni prostovoljci v javni upravi? Kdo je prejemnica naziva naj mentorica in kdo prejemnik naziva naj mentor prostovoljcev? Katera je najboljša prostovoljska zgodba? In kateri je najboljši projekt medgeneracijskega prostovoljstva?

 

Vse to bomo izvedeli 23. maja 2023 v okviru Slovesnega dne prostovoljstva, ki bo ob 13. uri potekal v Domu II. slovenskega tabora Žalec.

 

Več o prijavah za nazive si preberite tukaj.

 

PASICA_Naslovne_za_Uvodna_izobrazevanja_23

 

Veseli dan prostovoljstva

Sodelavci in prostovoljci Slovenske filantropije vas ponovno vabimo, da se nam pridružite v centru Ljubljane, kjer bomo organizirali Veseli dan prostovoljstva. Potekal bo v četrtek, 25. maja, med 13. in 17. uro na Prešernovem trgu v Ljubljani.

 

Namen prireditve je predstavitev prostovoljskih organizacij obiskovalcem, zabava in prijetno druženje  prostovoljcev. Ali se nam boste pridružili tudi vi?

 

Želimo, da bi bil Veseli dan prostovoljstva informativen, pa tudi zabaven in interaktiven. Aktivnosti prostovoljskih organizacij (animacije, uganke in naloge za obiskovalce, nastopi, igre ...) se bodo dogajale ob stojnicah na Prešernovem trgu. Razmislite, katera aktivnost bo omogočila, da vas obiskovalci čim bolje spoznajo.

 

Boste dan preživeli z nami? Izpolnite spletno prijavnico, rok prijave je 12. maj 2023.

 

IMG_8945

Aktivnosti v vaši občini/mestu/kraju

Vabimo vas, da v svojih krajih Nacionalni teden prostovoljstva obeležite s prireditvijo, predstavitvijo prostovoljskih organizacij, okroglo mizo ali kakšnim drugim dogodkom. Na Slovenski filantropiji vam lahko nudimo vsebinsko pomoč in promocijo dogodka. Časopis s prostovoljskimi zgodbami se bo po večjih krajih po državi delil tudi letos.

 

Spletno prijavo izpolnite do 12. maja 2023.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki