PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
RAZPIS in prijava za prostovoljce ZVEZE PRIJATELJEV MLADINE MARIBOR

Vabimo vas, da se prijavite na enega naših razpisov (ali oba) in nam pomagate pri ustvarjanju nepozabnih doživetij za otroke in mladostnike.

RAZPIS ZA PROSTOVOLJCE NA LETOVANJIH v POREČU in na POHORJU
S pomočjo prostovoljcev (vsako leto jih potrebujemo več kot 220) omogočamo poletne počitnice okrog 1.800 otrokom, ki letujejo v 11-dnevni programih v Poreču in na Pohorju. Letovanja vključujejo, poleg samostojnega vodenja skupine otrok, tudi športno-rekreativne dejavnosti, ustvarjalne delavnice ter pestre zabavne in animacijske programe.

RAZPIS ZA PROSTOVOLJCE v DOMU USTVARJALNOSTI MLADIH v MARIBORU
Med šolskim letom in počitnicami izvajamo mnogo dejavnosti in programov za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov, ki jih brez pomoči prostovoljk in prostovoljcev ne bi mogli izpeljati. Programi vključujejo ustvarjalne delavnice, počitniške dejavnosti, prireditve in okoljevarstvene vsebine.

Rok za prijavo je 11. april 2023; prijavnica, pogoji in ostale informacije so na spletni strani www.zpm-mb.si. Pridruži se nam!Avtor: Zveza prijateljev mladine Maribor

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki