PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Usposabljanje za nove Žive knjige

READING IS FUNDAMENTAL!

Fraza, ki je v vsaki sezoni Drag Race in še kako drži tudi pri nas. A kako bi človek lahko bral knjigo, če le-ta ni pripravljena na branje? Treba jo je lektorirati, natisniti in vezati. No, za živo knjižnico poteka ta priprava malo drugače.

Žive knjige so ljudje, ki želijo preko metode žive knjižnice razbijati stereotipe in predsodke v družbi z deljenjem lastne življenjske zgodbe in izkušenj. “Vsak gej obožuje modo” in “biseksualci so promiskuitetni” sta primera posplošitev, proti katerim deluje Živa knjižnica. Biti bran kot živa knjiga pomeni dobro razlagati svojo zgodbo.

Te že pritegne? Pridi 5. junija ob 18.00 v MC Legebitra na usposabljanje za nove prostovoljke žive knjižnice in druženje z našo staro gardo!

Dogodek je namenjen za nove in stare žive knjige projekta Živa knjižnica.Avtor: Društvo informacijski center Legebitra

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki