PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Usposabljanje_Koper

 

Spoštovani!

 

Obveščamo vas, da aprila v Kopru pripravljamo izobraževanje za mentorje prostovoljcev.

 

Vse, ki bi želeli bolje organizirati prostovoljsko delo v svojih organizacijah in vzpostaviti ustrezne načine komunikacije, vabimo na brezplačno USPOSABLJANJE ZA MENTORJE PROSTOVOLJCEV,

 

v ponedeljek, 22.4.2024 med 9:30 in 15:30,

 

na lokaciji Centra mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper.

 

Teme:

-          prostovoljstvo in vloga prostovoljstva v družbi,

-          cikel organiziranega prostovoljskega dela,

-          motiviranje in spremljanje prostovoljcev,

-          vloga mentorja v prostovoljstvu,

-          zbiranje in izbor prostovoljcev.

 

Komu je namenjena?

Delavnica je namenjena mentorjem in organizatorjem prostovoljskega dela, vodstvenim delavcem. Posebej ga priporočamo organizacijam, ki bi radi uredile organizacijo prostovoljskega dela in organizacijam, ki vzpostavljajo nove prostovoljske programe. Priporočamo ga tudi tistim, ki se soočajo s konfliktnimi situacijami znotraj prostovoljskega dela in iščejo najbolj primerne načine oz. metode za njihovo reševanje.

 

Kako poteka?

Delavnica poteka v obliki predavanja in izkustvenih delavnic, zato je število udeležencev omejeno in je potrebna predhodna prijava. Usposabljanje je za udeležence brezplačno. Več informacij bodo udeleženci prejeli po prijavi.

 

Kdo je izvajalec?

Obe delavnici bo vodil Jaka Kovač - trener, mladinski delavec in facilitator, član Društva facilitatorjev Slovenije in mednarodnega gibanja “Art of hosting”, s katerimi v slovenski prostor prinaša inovativne metode skupinskih procesov. S kolegi vodi različna izobraževanja za nevladne in mladinske organizacije, šole, podjetja in športne klube, pogosto vodi treninge znotraj programa Erasmus+, predvsem na področju mednarodnega prostovoljstva. Je certificiran trener nenasilne/povezovalne komunikacije pri ameriškem centru za nenasilno komunikacijo (CNVC), več let je prakticiral skupinski dialog, je učitelj meditacije, 20 let je bil trener juda.

 

 

Veselimo se vaše udeležbe!

 

Več informacij: Anja Javorič, koordinatorka prostovoljske pisarne v Kopru - prostovoljstvo.koper@filantropija.org 

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki