PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Karavana prostovoljstva

Karavana prostovoljstva ja trajala 5 dni z 11 razpravami v Mestnem muzeju Ljubljana, z dvema konferencama v Kopru in Mariboru in še s 17 okroglimi mizami po drugih slovenskih krajih, kjer so obravnavali sistemsko ureditev prostovoljstva in kjer so se prav tako predstavljale prostovoljske organizacije. Z osrednjo predstavitvijo organizacij na Prešernovem trgu v Ljubljani, 23. maja se je po ocenah na Karavani prostovoljstva med 20. in 25. majem predstavilo okoli 350 organizacij.


V okviru Mestnega muzeja se je predstavilo 53 organizacij, na Prešernovem trgu 86 organizacij, na lokalnih dogodkih pa vsaj še 230 drugih prostovoljskih organizacij. S svojimi prispevki je sodelovalo 7 strokovnjakov iz tujine, dnevno pa so v muzeju potekale tri debate s spremljevalnim programom. Karavano prostovoljstva je v Mestnem muzeju Ljubljana obiskalo 1336 obiskovalcev.


Sredstva za izvedbo Karavane prostovoljstva zagotavlja Evropska komisija.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki