PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Kava ob 10h

Akcijo Kava ob 10h Slovenska filantropija kot nosilka Slovenske mreže prostovoljskih organizacij organizira z namenom predstavitve prostovoljstva odločevalcem, ki bodo sprejemali spremembe zakonodaje s tega področja. Do aprila 2015 se bomo srečevali postopoma najprej z vodji poslanskih skupin, nato še s poslanci iz pristojnega odbora državnega zbora ter drugimi oblikovalci politik.

 

18.05.2015

Kava ob desetih s pristojnim ministrom za prostovoljstvo

Slovenska filantropija se je 15. maja 2015 v okviru akcije Kava ob 10 h srečala z ministrom za javno upravo Borisom Koprivnikarjem. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1200 članic, je z ministrom govorila o dolgo pričakovani nacionalni strategiji prostovoljstva.

 

15.04.2015

Kava ob 10h sedmič: Darko But in prostovoljci ob velikih naravnih nesrečah

Slovenska filantropija se je 15. maja v okviru akcije Kava ob desetih srečala z Darkom Butom, generalnim direktorjem Uprave RS za zaščito in sodelovanje. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1230 članic, je z Darkom Butom spregovorila o možnostih za sodelovanje prostovoljcev, ki niso pripadniki civilne zaščite, pri velikih naravnih nesrečah.

 

29.01.2015

Kava ob 10h šestič: z Janijem Möderndorferjem o širjenju prostovoljstva v šole

Slovenska filantropija se je danes v okviru akcije Kava ob 10 h srečala z vodjo poslanske skupine ZaAB Janijem Möderndorferjem. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1170 članic, je poslancu predstavila pobudo za širjenje prostovoljstva v šole.

 

21.01.2015

Kava ob 10h petič: Matej Tonin prisluhnil in pozval k aktiviranju civilne družbe

Slovenska filantropija se je danes v okviru akcije Kava ob 10 h srečala z vodjo poslanske skupine NSi mag. Matejem Toninom. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1160 članic, je poslancu Toninu predstavila najbolj aktualne zadeve na področju prostovoljstva.

 

13.01.2015

Kava ob 10h četrtič: z vodjo poslanske skupine ZL Luko Mescem o povezavi med umikom socialne države in prostovoljstvom

Slovenska filantropija se je danes v okviru akcije Kava ob 10 h srečala z vodjo poslanske skupine ZL Luko Mescem. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1160 članic, in poslanec Luka Mesec vidita težavo v umiku socialne države, ki svoje naloge tako prepušča tudi prostovoljskim organizacijam.

 

22.12.2014

Kava ob 10h – tretjič: Matjaž Han izkazal podporo poslanske skupine SD

Slovenska filantropija se je danes v okviru akcije Kava ob 10 h srečala z vodjo poslanske skupine SD Matjažem Hanom. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1150 članic, je ponovno opozorila na najbolj potrebne korake za širitev in razvoj prostovoljstva, poslanec predlagal konkretno dejanje.

 

26.11.2014

Kava ob 10h – drugič: o prostovoljstvu z namestnico vodje poslanske skupine SDS Jelko Godec

Slovenska filantropija se je danes v okviru akcije kava ob 10 h srečala z namestnico vodje poslanske skupine SDS Jelko Godec. Krovna organizacija na področju prostovoljstva, ki v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1140 članic, je predstavila svoje videnje razvoja in širitve prostovoljstva, poslanka je izkazala pripravljenost, da podpre spremembe.

 

12.11.2014

Kava ob 10h – za razumevanje in podporo prostovoljstvu s strani odločevalcev

Slovenska filantropija, krovna organizacija na področju prostovoljstva v Sloveniji, je danes, 12. novembra, organizirala prvo od srečanj, ki se bodo odvijala do aprila 2015. Gre za srečanja s poslanci in drugimi oblikovalci politik z namenom večjega razumevanja prostovoljstva s strani političnih odločevalcev. Vodja največje poslanske skupine dr. Simona Kustec Lipicer se je zavezala, da bo kot poslanka in kot povezovalni člen z vlado delovala za to, da prostovoljstvo pride čim prej na dnevni red politike.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki