PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Lokalne volitve 2014

Iz 49 občin je izjave podpisalo 75 kandidatov in kandidatk za župane in županje. 

Slovenska filantropija, ki kot krovna organizacija na področju prostovoljstva v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij povezuje več kot 1100 članic, se je vključila v kampanjo lokalnih volitev. Zavedamo se namreč, kaj bi za lokalne skupnosti pomenilo, če v posamezni občini ne bi delovali gasilci, upokojenska društva, mladinske organizacije, kulturna, športna, turistična ter številna druga društva, ki skrbijo za najrazličnejše skupine prebivalcev, naravo, živali idr.. In ob vsakodnevnih kontaktih z organizacijami dobro poznamo tudi težave, s katerimi se srečujejo.Predvolilna kampanja

Ne, nismo ustanovili svoje stranke, čeprav so prostovoljci zelo velika druščina. Vedno in povsod pa zagovarjamo prostovoljce in prostovoljske organizacije in zato smo se skupaj podali na volitve na način, da smo kandidate in kandidatke za župane nagovarjali k zavezi za podporo prostovoljstva v svojih občinah.

Podpisane izjave najdete na povezavi Podpisane izjave.

Priporočila občinam (pdf)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki