PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Natečaj Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2019

Natečaj Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2019

24.02.2020 

 

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 7. natečaj za priznanje Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2019.

 

S priznanjem želimo izpostaviti zaposlene v javni upravi, ki v svojem prostem času opravljajo prostovoljsko delo in prispevajo k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.

 

Izbirali bomo med prijavljenimi kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata/kandidatke v letu 2019 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

 

Če ste to vi ali je med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, nekdo, ki ustreza zgornjemu opisu, ga/jo do 30. aprila 2020 lahko prijavite, da se bo potegoval/a za NAJ naziv za leto 2019.

 

Prijavitelj je lahko le javna uprava.

 

Pošljite izpolnjeno  prijavnico  na naslov: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJEC IN NAJ PROSTOVOLJKA ZAPOSLEN/A V JAVNI UPRAVI 2019«.

 

Nagrajenca in nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 25. maja 2020.

 

Ta naziv posameznik/posameznica lahko prejme samo enkrat.

 

Dosedanji prejemniki naziva NAJ PROSTOVOLJKA / PROSTOVOLJEC ZAPOSLENA/ ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI za leta 2012, 2014, 2015, 2016, 2017 in 2018 so bili Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije, Boris Krabonja, zaposlen na Srednji ekonomski šoli Maribor, Aleš Oven, zaposlen na Univerzi na Primorskem, Ivan Kramberger, zaposlen na Ministrstvu za notranje zadeve, Darko Anžiček, zaposlen na Občini Krško, Samo Podgornik, zaposlen na Ministrstvu za obrambo in Ninna Kozorog, zaposlena na Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

 

Več >Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki