PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Imenovana predstavnica prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

Zaključil se je postopek izbora predstavnika prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij.

 

Seznam kandidatov in prostovoljskih organizacij, ki so sodelovale v postopku je objavljen tukaj

 

29. 8. 2022 je potekala javna predstavitev kandidatov, na kateri med kandidati ni prišlo do soglasja, zato so se izvedle volitve.

Na volitvah je najvišje število glasov prejela Tjaša Arko, ki je postala predstavnica prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za spodbujanje razvoja prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij.

 

Vsem kandidatom in upravičencem se lepo zahvaljujemo za sodelovanje.

Imenovani predstavnici iskreno čestitamo in ji želimo uspešno delo v Svetu!

 

Sklep_o_imenovanju_predstavnikaAvtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki