PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2021

Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje 9. natečaj za priznanje Naj prostovoljec in Naj prostovoljka zaposlen/a v javni upravi za leto 2021.

 

S priznanjem želimo izpostaviti zaposlene v javni upravi, ki v svojem prostem času opravljajo prostovoljsko delo in prispevajo k promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi.

Natecaji__2

Izbirali bomo med prijavljenimi kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata/kandidatke v letu 2021 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

 

Če ste to vi ali je med vašimi kolegi, zaposlenimi v javni upravi, nekdo, ki ustreza zgornjemu opisu, ga/jo do 31. marca 2022 lahko prijavite, da se bo potegoval/a za NAJ naziv za leto 2021.

 

Prijavitelj je lahko le javna uprava.

Ta naziv posameznik/posameznica lahko prejme samo enkrat.

 

PRIJAVNICA

 

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: Slovenska filantropija, Cesta Dolomitskega odreda 11, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJEC ALI NAJ PROSTOVOLJKA ZAPOSLEN/A V JAVNI UPRAVI 2021« ali skenirano na slovenska@filantropija.org.

Nagrajenca in nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 24. maja 2022.Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki