PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    
Napovedujemo: 14. Slovenski kongres prostovoljstva

Naslovna_volitve_1

 

Znan je datum 14. Slovenskega kongresa prostovoljstva! Slovenska filantropija ob mednarodnem dnevu prostovoljstva organizira že 14. Slovenski kongres prostovoljstva, ki bo 5. decembra 2023 potekal v Ljubljani - Hotelu Union.

 

»Solidarnost je vrednota, ki poganja prostovoljce, da svoj prosti čas namenjajo tistim, ki potrebujejo njihovo podporo. Je motivacija, s katero damo vedeti, da imamo vsi svoje mesto v družbi in da nekam pripadamo. Se mi zdi, da včasih edino to daje upanje, da smo kot družba sposobni delovati enotno in v dobro nas vseh.« - je na preteklem, 13. Slovenskem kongresu prostovoljstva, povedala ga. Tereza Novak, takratna izvršna direktorica Slovenske filantropije.

 

Več informacij sledi kmalu!Avtor:

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki